Cégünkről

HÁROM ÉVTIZED TAPASZTALATA

Társaságunk - jogelődei révén - közel három évtized óta foglalkozik különféle banktechnikai eszközök forgalmazásával, ezen belül elsősorban a készpénz kezelését, feldolgozását segítő gépi eszközökre szakosodott. Ügyfeleink között tudhatunk számos hazai pénzintézetet, pénzszállító vállalkozást; kaszniókat, vending cégeket és kiskereskedelmi áruházlácokat.

Az elmúlt három évtizedben tanúi lehettünk a pénzügyi rendszer kiépüésének és átalakulásának, az analógot digitális technológia váltotta fel, a készpénzes fizetést pedig elektronikus és megszületett az információs társadalom. A készpénz azonban még mindig jelentős szerepet játszik gazdaságunkban, és továbbra is a világ leggyakrabban gazdát cserélő "árucikke".

A bankjegy és az érme lehet az Ön napi munkájának tárgya, vagy éppen annak gyümölcse, vállalkozásának bevétele: célunk, hogy kezelését professzionális munkaeszközökre és a mi szakértelmünkre bízhassa!

MINŐSÉG

Üzletpolitikánk alapja, hogy kizárólag minőségi termékeket kínálunk és jó hírű gyártók termékeit forgalmazzuk. Olyan gyártókét, amelyek mindenkor élen jártak az új technológiák kifejlesztésében, termékeiket pedig folymatosan tökéletesítik. Cégünk 2000. óta az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási szabvány szerint működteti a kereskedelmet és szervizt.

TISZTESSÉG

Ügyfeleink, partnereink hosszú távú hűségét méltányos kereskedelmi politikánk, illetve pontos szerviz- és karbantartási szolgáltatásaink révén sikerült megnyerni.

Ügyfeleink pénzéért valódi értéket akaruk adni, az elismerésnek örülünk, szállítóinkat és alvállalkozóinkat időben kifizetjük, versenytársainkat nem járatjuk le, munkatársaink képzésére és boldogulására hangsúlyt helyezünk.

Interelektronik Cash System Kft.
Cím: 1138 Budapest, Újpalotai út 12.
Adószám: 23731606-2-41