Érmeszámolók

Reis CC1302

 


Ajánlatkérés  

A termék készleten van.

Vegyes címletű érmeszámoló.

Az érmék kezelése a kiskereskedelemben szinte mindenütt problémát okoz, mert értékükhöz viszonyítva nagy mennyiségben vannak jelen, számolásuk időigényes, elszállításuk pedig költséges. Mostantól azonban az elfecsérelt időnek jó része megspórolható a Reis CC1302 érmeszámolóval!

A Reis CC1302 vegyes címletű érmeszámolást végez. Ön csak beönti a Forint érméket az adagolóba, a készülék pedig villámgyorsan elvégzi a többit: az érmék címletét azonosítja, zsákba adagolja, és kijelzi a számolt egyenleget.

A csatlakoztatott blokknyomtatóval kinyomtatható a címletjegyzék és az egyenleg is. A nem odavaló, idegen érméket a gép külön fiókba dobja. Önnek ezután már nincs más dolga, mint a leplombált zsákot a címletjegyzékkel együtt átadni a pénzszállító munkatársainak.

A REIS CC1032 típust több hazai kereskedelmi hálózat-üzemeltető is a legnagyobb megelégedéssel használja a mai napig, és a pénzszállító cégeknél sem volt soha reklamáció a REIS gépek elszámolása miatt.

A Reis CC1302 kiváló "back-office" megoldás közepes mennyiségű, vegyes címletű érme számolására bankfiókokba, kaszinókba, vagy vending cégek számára.

Német gyártmány.


Termékjellemzők
Feldolgozási teljesítmény:
(vegyes címletű)
600 érme/min.

Címletfelismerés:
3 valuta, max. 9 címlet/valuta
Gyűjtő: zsákos vagy fiókos rendszerű
Interfészek: RS232, printer
Opciók: blokknyomtató
Tápfeszültség: 220-240V AC
Méretek:355 x 400 x 210 mm
Tömeg:
20 kg
Letöltések
Reis CC 1302 (angol)