Bankjegyszámolók

Kapcsolódó termékek:

GLORY EV8626

 


Ajánlatkérés  

Az EV8626 az EV8650-es készülék kisebb teljesítményű, kedvezőbb árú változata (1500 bankjegy/perc elvi maximális feldolgozási sebesség). Ez a típus is tartalmazza a Talaris gépek műszaki előnyeit jelentő fejlesztéseket. Kezelőszervei egyszerűek, a készülék nem rendelkezik decimális billentyűzettel, a kívánt kötegértékek a menüből állíthatók be.

Teljesítmény - UltraFeed™:
A Talaris EV86 sorozat az új UltraFeed™ frikciós adagolási technológiája kiküszöböli az elhasznált bankjegyek elakadását a készüléken belül, anélkül, hogy további kárt tenne azokban. A kevsebb elakadás és leállás Önnek nagyobb hatékonyságot, megtakarított időt jelent.

Pontosság - MDD™ technológia:
Az EV86 sorozat szabadalmaztatott mechanikus „dupla bankjegy" detektáló rendszerének (MDD) köszönhetően nagyságrendekkel megbízhatóbb az összetapadt bankjegyek kiszűrésében, mint a konkurensek által alkalmazott optikai (átvilágításon alapuló) megoldások. Ennek oka, hogy a mechanikai rendszer érzéketlen a bankjegypapír sűrűségére (átlátszóságára), illetve nem zavarják meg az erősen szennyezett bankjegyek sem.

Termékjellemzők
Adagoló kapacitás: kb. 500 db bankjegy
Gyűjtőkapacitás: kb. 200 db bankjegy
Feldolgozási teljesítmény (max.):1500 bankjegy/min.
Kötegméret:állítható (alapértelmezés: 100 db)
Numerikus billentyűzet:
nincs
Tápfeszültség:98 – 264V AC, 50/60 Hz
Teljesítményfelvétel:<150W
Tömeg:kb. 7,5 kg
Méretek:265 x 300 x 263 mm