Bankjegyszámolók

Kapcsolódó termékek:

GLORY EV8650

 


Ajánlatkérés  

A termék készleten van.

Bankjegyszámoló kínálatunk csúcsmodelljeit jelentik a Talaris EV8650-sorozat készülékei. Általános minőségük, valamint elektronikai és mechanikai jellemzőik alapján ezek a modellek kompromisszumoktól mentes teljesítményt nyújtanak, ezért professzionális környezetben, nagy igénybevétel esetén is megállják helyüket.

Teljesítmény - UltraFeed™:
A Talaris EV86 sorozat az új UltraFeed™ frikciós adagolási technológiát használja, mely az ezzel a technológiával elérhető leggyorsabb számolást biztosítja: akár 2000 bankjegyet számol le percenként hibátlanul, így a legyorsabb konkurenseknél is kb. 30%-kal gyorsabb! A rendszer kiküszöböli az elhasznált, szakadozott bankjegyek elakadását a készüléken belül, anélkül, hogy további kárt tenne azokban. A nagyobb sebesség Önnek megtakarított időt jelent, főleg akkor, amikor egyszerre nagy mennyiségű készpénzt kell számolnia.

Pontosság - MDD™ technológia:
Az EV86 sorozat szabadalmaztatott mechanikus „dupla bankjegy" detektáló rendszerének (MDD) köszönhetően nagyságrendekkel megbízhatóbb az összetapadt bankjegyek kiszűrésében, mint a konkurensek által alkalmazott optikai (átvilágításon alapuló) megoldások. Ennek oka, hogy a mechanikai rendszer érzéketlen a bankjegypapír sűrűségére (átlátszóságára), illetve nem zavarják meg az erősen szennyezett bankjegyek sem.

Ergonómia:
Kompakt méret, hordozható kialakítás; jól olvasható zöld LCD kijelző, minőségi, puha műanyag kezelőgombok.

Detektorok:
Az EV8650 sorozat modelljei különböző szenzorokkal van felszerelve a hamisgyanús bankjegyek kiszűrésére. A kínálat az alapvető UV-szenzortól a fejlett infravörös- és elektromágneses vizsgálatig terjed, így az Ön választása szerint a készülék akár igen magas fokú hamisítványok elleni védelmet nyújthat a Forint, vagy más valuták (EUR, USD stb.) esetében.

Modellváltozatok:

EV8650 Valódiságvizsgálat nélküli változat
EV8650 UV UV-szenzorral felszerelt változat az alapvető hamisítványok ellen
EV8650 SDUV Méret- és UV-szenzorral felszerelt változat. A méret-detektor a téves valuták kiszűrésére alkalmas
EV8650 SDUVEMG
Méret-, UV-, és elektromágneses detektorral szerelt változat. Az "Enhanced Magnetics" szenzor magas fokú védelmet nyújt a hamisítványok ellen, különösen az USD és a Forint esetében. A konkurens megoldásokhoz képest az EMG nem csupán a mágnesezett festék jelenlétét vizsgálja a bankjegyen (amit a hamisítványok imitálhatnak), hanem a sajátos "ratiometrikus" profilt (abszorbens és fluoreszcens jellemzőket) is.
EV8650 EUROIII+
Az EURO III+ szenzor speciálisan az euró bankjegyekben található mágnesesen kódolt fémszál vizsgálatára alkalmas, ezáltal az euró hamisítványok ellen nagyon hatékony védelmet nyújt.

Termékjellemzők
Adagoló kapacitás: kb. 500 db bankjegy
Gyűjtőkapacitás: kb. 200 db bankjegy
Feldolgozási teljesítmény (max.):2000 bankjegy/min.
Kötegméret:állítható
Numerikus billentyűzet:
van
Tápfeszültség:98 – 264V AC, 50/60 Hz
Teljesítményfelvétel:<150W
Tömeg:kb. 7,5 kg
Méretek:265 x 300 x 263 mm